10 hónapos program a teljesebb életért!

10x Projekt

Minden hely elkelt!

A 10 hónap alatt az élet 5 alappillérével, az életünk 5 fő területével fogunk foglalkozni

Egészség

Kapcsolatok

Anyagi jólét

Karrier

Szellemi és spirituális élet

Fő előadó

Ács Zoltán

2017-ben, 44 évesen eljutottam életem legnagyobb válságához. Családapaként egy 1 éves, egy 4 éves gyermekkel és egy csodálatos feleséggel. Nem volt egy havi tartalékunk sem, szegénység, reménytelenség és hanyatló kapcsolatok vettek körül.

Nekem az volt az a válság, ami sok ember életébe most fog beköszönteni.

2017 szeptemberére újraterveztem az életemet, megalkottam egy 5 éves tervet és elköteleztem magam mellette. A terv lényege egy rendszer volt, amit elkezdtem felépíteni az életem köré. Tudtam, hogy akkor ott valami hatalmas kincsre bukkantam és hittem benne, hogy ez meg fogja változtatni az életünket. Már akkor ott megfogadtam, hogy 5 év múlva tanítani fogom ennek a titkát, mert tudtam, hogy működni fog.

Tízszerezd meg 10 hónap alatt a hatást az életed fő területein

2017-ben még nem tudtam, hogy 2022-ben a történelem egyik legnagyobb válsága közelít, és erre nagyobb szükség lesz, mint gondoltam. Hiszen 5 év alatt drasztikus megváltozott minden körülöttünk és messzebbre jutottam, mint gondoltam volna, megtízszereztük a hatást sok területen. És igen eljött a pillanat, hogy átadjam egy válogatott, 100 fős csapatnak, 100 olyan embernek ezt a tudást, egy rendszerbe foglalva, akik valóban változtatni akarnak az életükön. Akik nem a szerencsére akarják bízni az elkövetkező éveiket, hanem győztesként akarnak kijönni abból a nehéz időszakból ami előttünk áll. Nekem akkor nem volt coachom, nem volt Mentorom és nem volt támogató közösség körülöttem.

Most mindezt egybe oda akarom adni neked, hogy kevesebb fájdalommal és gyorsabban szerezd meg azokat az eredményeket, amit nekem sikerült. Ez a rendszer, amibe most bekerülhetsz: a 10X Projekt. Én leszek az edződ ezen a fantasztikus 10 hónapos utazáson, ahol 99 olyan ember lesz melletted, akit személyesen én választottam ki. Olyan embereket, akikkel én is szívesen dolgozom együtt. 10 olyan ember fog tanítani velem együtt, akiknek nagyban köszönhetem a sikereimet, akik a saját mentoraim és belső köröm tagjai.

A 10X Projektben úgy adom oda a lehetőséget, ahogy én kapom. Az a mély vágyam, hogy a 10 hónap alatt megtízszerezd te is a hatást az életed fő területein. Rajtam nem fog múlni.

0
Hónap
0
Vendég előadó
0 x
Hatás
0
Résztvevő

a 10x Projekt neked való, ha..

A 10X Projekt tartalma

Minden hónapban

További bónuszok

Egy hónap felépítése

1. héten: Könyv feldolgozás

2. héten: Egész napos tréning

3. héten: Kérrdezz-felelek

4. héten: Közösségi program

10x Projekt program

Program tartalma

10 egész napos tréning (offline és élőben online is elérhető lesz). A tréningekről videófelvétel is készül, ami később visszanézhető.

10 könyv feldolgozása közösen (Facebook Live)

10 db kérdezz-felelek online esemény

10 vendégelőadó

Zárt Facebook csoport

Tanuló pár a közösségből

Jelentkezési lehetőség az erdélyi táborba
(Az ár a tábor költségeit nem tartalmazza.)

BETELT!

Első részlet 75.000 FT

A teljes program ára 150.000 ft. (2 x 75.000 Ft)

Az első részlet befizetésével bebiztosítod a helyed a résztvevők között. A 10X Projekten maximum 100 fő vehet részt. 
(2024.03.31. a második részlet befizetési határideje.)