Vállalati képzések / Tréningek

Mély vágyam szolgálni a vezetőket a bennük lévő potenciál növelésében, hogy ezáltal prosperáljanak az élet minden területén és jobb hellyé tegyék a világot!

Mély vágyam szolgálni a vezetőket a bennük lévő potenciál növelésében, hogy ezáltal prosperáljanak az élet minden területén és jobb hellyé tegyék a világot!

R

Közös értékrend mentén működő vállalati kultúra formálása

R

Karizmatikus, szakértő, szolgáló vezetők fejlesztése

R

Motivált, kompetens, elégedett munkatársak gyarapítása

I. Igények, diagnózis, célkitűzés

Azoknak a vállalatvezetőknek, akik szeretnének teljes képet látni a szervezet erősségeiről, a fejlesztendő területekről, és lehetőségekről tűpontos diagnózist mutatunk. Közösen tűzzük ki a célt, mely elérésében szakmai tapasztalatunkkal támogatjuk végig a folyamatot.

II. Értékrend alakítás

Egy szervezet stabilitását meghatározza a közös értékrend. Ennek elfogadtatása, közös életben tartása kulcsfontosságú.

III. Kompetenciák, készségek fejlesztése

Azoknak a vezetőknek és szakembereknek ajánlott, akik különösen fontos szerepet töltenek be a vállalat életében.

IV. Attitűdformálás

Az eredményeket támogató hozzáállás, a motiváció megismerése és fenntartása adja a dinamikát a mindennapokhoz.

V. Fenntarthatóság

Magukat jól ismerő, kompetensen, motiváltan működő szervezetek képesek önállóan fenntartani a jó teljesítményt tápláló szokásokat. Célunk, hogy a közös munka végére új rutint kialakítva, önjáróan működtessék a régi-új vállalatukat!

MÓDSZEREINK

Tréningek, kurzusok

A tapasztalva tanulás módszertanában hiszünk. Gyakorlatorientált tréningeken fejleszthetik a munkához használt készségeiket munkatársaik. Egyedülálló vezetői tréningjeinken vezetői kompetenciákat, attitűdöt, és új szokáskialakítást ösztönzünk.

w

Coaching (Executive, és Talent coaching)

Személyre szabott, négyszemközti fejlesztési folyamat, ahol az egyén személyes céljait a vállalati célokkal összehangolva dolgozunk. Az eredmény egy energikusabb, kompetensebb, nagyobb ön-, és emberismerettel rendelkező, másokat hatékonyabban irányító, megerősödött vezető! Talent kollégáknak coaching a csúcsteljesítményért.

Személyes interjúk

Minden vállalat más, így alapos személyes interjúk alapján végzünk diagnózist, és javaslunk fejlesztési folyamatot.

Diagnózis eszközök

Változatos eszköztárunk segíti a diagnózist, amely az objektív és kézzelfogható kiindulási állapotot mutatja meg: viselkedéstipológia, vezetői stílusok, kommunikációs irányultságokról mérhetően.

MAstermind

A csoport ereje vitathatatlan: tematikus Mastermind csoportjaink a személyes haszon mellett a vállalati változás támogatását szolgálják.

Vállalati változásgenerátorok

Ács Zoltánbusiness coach

 • 30 felsővezetővel Executive coaching folyamat
 • 5000 tréningrésztvevő, 3 év alatt
 • 1500 coaching óra
 • 30 év vállalkozói, vezetői tapasztalat
 • Közösségépítés 7000 fős online csoport
Bemutatkozás

Egy igazi vállalkozói családban nőttem fel. 1992 és 2001 között édesapámmal felépítettük az ország első számú élelmiszeripari cégének a teljes belföldi értékesítését és egy ehhez kapcsolódó szállítmányozási céget vezettem. Az azt követő tíz évben ingatlanfejlesztéssel foglalkoztam itthon és Dél-Spanyolországban. 2011 és 2017 között egy több mint 3000 ezer fős értékesítési hálózatot építettem fel és vezettem 3 országban. 2017-ben egy tréner és business coach karrier építésébe vágtam bele. Állandó együttműködésem van 5 céges partnerrel, Executive coachként 30 felsővezetővel dolgoztam együtt coaching folyamatban, tréningjeimen több, mint 5000-en vettek már részt és építettem egy 7 ezer fős Közösséget. Szenvedélyem, hogy segítsek a vezetőknek a bennük lévő potenciál növelésében, hogy ezáltal prosperáljanak az élet minden területén és jobb hellyé tegyék a világot.

Veres Paula, akkreditált business, executive, life coach
 •  7500 óra egyéni coaching óra, Executive, business coach (LTC), 11 év tapasztalat
 • A Coachok Szakmai Szövegtségének elnökségi tagja
 • 350 vezetőfejlesztő folyamat, 1000 tréning nap, 18 év vállalati tapasztalat
 • Vezetőképző, coach képző, és kompetenciafejlesztő tréner
 • Employee Experience manager
Bemutatkozás

A bankszektorból, vezetői pályáról orientálódtam a coaching felé: először saját élmény nyitogatta a kíváncsiságomat, majd, amikor elkezdtem tanulni a coach szakmát, annak a szemléletmódja, módszertana, eszköztára, és hihetetlen ereje végleg beszippantott.

Tudom, hogy minden ember csupa tapasztalat. Mindenki erősségek, tehetség birtokában van, és telis-tele kiaknázatlan lehetőségekkel: coach-ként ezt segítem mozgásba hozni. Tudom, hogy minden ember képes létrehozni a saját „jóját”, ezért 100% bizalommal ülök le minden alkalommal a hozzám fordulókhoz, hogy kísérjem a folyamatukban.

10 év alatt közel 7000 órát coacholtam.

Csóka Dávid, John Maxwell Team coach és tréner, business coach

 • 1000 óra coaching tapasztalat (London, Sydney, Mexico, Budapest)
 • 10 év vezetői tapasztalat, 6 év nemzetközi tapasztalat
 • 250 tréning nap tapasztalat
 • 10 év közösségfejlesztés
Bemutatkozás

Munkámban szeretem úgy meghatározni magam, mint az elme földművese. A gondolkodásból, tudatos és tudatalatti gondolatokból épül fel életünk és üzletünk gyümülcsöző készsége. Aki igazán termékennyé és hatékonnyá szeretné tenni magát, annak szüksége van egy mentális agrármérnökre. 2008 óta évekig Londonban, Sydneyben és Budapesten élve tanultam és dolgoztam közösség- és szervezetfejlesztésben. Ezekben az években részt vettem kiforrott, több ezer fős és teljesen nulláról induló kezdeméyezésekben is vezetőként. Egyházi és karitatív munkáim részeként Ausztráliában diplomáztam egy egyedülálló globális keresztény szervezet, a Hillsong Vezetői Főiskoláján. Ezek után az USA-ban a világ elsőszámú coach és tréner csapata, a The John Maxwell Team részévé váltam.
Jelenleg üzleti és egyházi környezetben tartok vezetői tréningeket és előadásokat, személyes coaching ügyfeleim pedig több országban, kultúrában és ágazatban helyezkednek el. Több száz óra tréning és közel ezer óra személyes coaching munkája elsősorban vezető- és közösségfejlesztés témáiban tett engem kivételessé. 

Kapcsolat

*