Vállalati képzések / Tréningek

Mély vágyam szolgálni a vezetőket a bennük lévő potenciál növelésében, hogy ezáltal prosperáljanak az élet minden területén és jobb hellyé tegyék a világot!

Mély vágyam szolgálni a vezetőket a bennük lévő potenciál növelésében, hogy ezáltal prosperáljanak az élet minden területén és jobb hellyé tegyék a világot!

R

Közös értékrend mentén működő vállalati kultúra formálása

R

Karizmatikus, szakértő, szolgáló vezetők fejlesztése

R

Motivált, kompetens, elégedett munkatársak gyarapítása

I. Igények, diagnózis, célkitűzés

Azoknak a vállalatvezetőknek, akik szeretnének teljes képet látni a szervezet erősségeiről, a fejlesztendő területekről, és lehetőségekről tűpontos diagnózist mutatunk. Közösen tűzzük ki a célt, mely elérésében szakmai tapasztalatunkkal támogatjuk végig a folyamatot.

II. Értékrend alakítás

Egy szervezet stabilitását meghatározza a közös értékrend. Ennek elfogadtatása, közös életben tartása kulcsfontosságú.

III. Kompetenciák, készségek fejlesztése

Azoknak a vezetőknek és szakembereknek ajánlott, akik különösen fontos szerepet töltenek be a vállalat életében.

IV. Attitűdformálás

Az eredményeket támogató hozzáállás, a motiváció megismerése és fenntartása adja a dinamikát a mindennapokhoz.

V. Fenntarthatóság

Magukat jól ismerő, kompetensen, motiváltan működő szervezetek képesek önállóan fenntartani a jó teljesítményt tápláló szokásokat. Célunk, hogy a közös munka végére új rutint kialakítva, önjáróan működtessék a régi-új vállalatukat!

MÓDSZEREINK

Tréningek, kurzusok

A tapasztalva tanulás módszertanában hiszünk. Gyakorlatorientált tréningeken fejleszthetik a munkához használt készségeiket munkatársaik. Egyedülálló vezetői tréningjeinken vezetői kompetenciákat, attitűdöt, és új szokáskialakítást ösztönzünk.

w

Coaching (Executive, és Talent coaching)

Személyre szabott, négyszemközti fejlesztési folyamat, ahol az egyén személyes céljait a vállalati célokkal összehangolva dolgozunk. Az eredmény egy energikusabb, kompetensebb, nagyobb ön-, és emberismerettel rendelkező, másokat hatékonyabban irányító, megerősödött vezető! Talent kollégáknak coaching a csúcsteljesítményért.

Személyes interjúk

Minden vállalat más, így alapos személyes interjúk alapján végzünk diagnózist, és javaslunk fejlesztési folyamatot.

Diagnózis eszközök

Változatos eszköztárunk segíti a diagnózist, amely az objektív és kézzelfogható kiindulási állapotot mutatja meg: viselkedéstipológia, vezetői stílusok, kommunikációs irányultságokról mérhetően.

MAstermind

A csoport ereje vitathatatlan: tematikus Mastermind csoportjaink a személyes haszon mellett a vállalati változás támogatását szolgálják.

Vállalati változásgenerátorok

Ács Zoltánbusiness coach

  • 30 felsővezetővel Executive coaching folyamat
  • 5000 tréningrésztvevő, 3 év alatt
  • 1500 coaching óra
  • 30 év vállalkozói, vezetői tapasztalat
  • Közösségépítés 7000 fős online csoport
Bemutatkozás

Egy igazi vállalkozói családban nőttem fel. 1992 és 2001 között édesapámmal felépítettük az ország első számú élelmiszeripari cégének a teljes belföldi értékesítését és egy ehhez kapcsolódó szállítmányozási céget vezettem. Az azt követő tíz évben ingatlanfejlesztéssel foglalkoztam itthon és Dél-Spanyolországban. 2011 és 2017 között egy több mint 3000 ezer fős értékesítési hálózatot építettem fel és vezettem 3 országban. 2017-ben egy tréner és business coach karrier építésébe vágtam bele. Állandó együttműködésem van 5 céges partnerrel, Executive coachként 30 felsővezetővel dolgoztam együtt coaching folyamatban, tréningjeimen több, mint 5000-en vettek már részt és építettem egy 7 ezer fős Közösséget. Szenvedélyem, hogy segítsek a vezetőknek a bennük lévő potenciál növelésében, hogy ezáltal prosperáljanak az élet minden területén és jobb hellyé tegyék a világot.

Veres Paula, akkreditált business, executive, life coach
  •  7500 óra egyéni coaching óra, Executive, business coach (LTC), 11 év tapasztalat
  • A Coachok Szakmai Szövegtségének elnökségi tagja
  • 350 vezetőfejlesztő folyamat, 1000 tréning nap, 18 év vállalati tapasztalat
  • Vezetőképző, coach képző, és kompetenciafejlesztő tréner
  • Employee Experience manager
Bemutatkozás

A bankszektorból, vezetői pályáról orientálódtam a coaching felé: először saját élmény nyitogatta a kíváncsiságomat, majd, amikor elkezdtem tanulni a coach szakmát, annak a szemléletmódja, módszertana, eszköztára, és hihetetlen ereje végleg beszippantott.

Tudom, hogy minden ember csupa tapasztalat. Mindenki erősségek, tehetség birtokában van, és telis-tele kiaknázatlan lehetőségekkel: coach-ként ezt segítem mozgásba hozni. Tudom, hogy minden ember képes létrehozni a saját „jóját”, ezért 100% bizalommal ülök le minden alkalommal a hozzám fordulókhoz, hogy kísérjem a folyamatukban.

10 év alatt közel 7000 órát coacholtam.

Kapcsolat

*